Normandisch aperitief

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de calvados in een hoog fluitglas. Doe er enkele druppels limoensap bij en vul aan met de halfdroge schuimwijn. Tip: Serveer dit aperitief in fluitglazen die u even voordien in de diepvriezer zet. Zo krijgt uw glas een leuk ‘dauw’-effect.

Normandisch aperitief is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Krokante sigaren met spinazie en feta
20 min Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept

Normandisch kalkoengebraad in knapperig jasje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Kip Op Zijn Normandisch
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonnettes op z'n Normandisch
0 min
Bekijk recept
Normandisch kalkoengebraad in een knapperig jasje
0 min
Bekijk recept