Notenbrood (suikervrij)

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de broodmix volgens de gebruiksaanwijzing. Laat de deegbol, afgedekt met plasticfolie of een vochtige doek, 15 minuten rijzen op een warme plaats. Week de vruchtenmuesli in 2 el warm water en Natrena Vloeibaar. Hak de noten grof. Kneed de muesli, met de noten, de kaneel en de rozijnen gelijkmatig door het deeg. Vorm 3 lange repen van het deeg en vlecht de repen tot een langwerpig brood. Maak er een krans van door de uiteinden naar elkaar toe te buigen. Druk ze vast, eventueel met een beetje water. Verwarm de oven voor op 200°C. Laat het brood afgedekt narijzen op een ingevette bakplaat. Bak het daarna in ca. 25 minuten gaar in de oven. Voedingswaarde per persoon: Kilojoule 1694 KJ Kcal 404 kcal Eiwit 14 g Vet 6 g Verzadigd vet 3 g Koolhydraten 56 g

Notenbrood (suikervrij) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Honing-tulband (suikervrij)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Honing-tulband (suikervrij)
30-60 min -
Bekijk recept
IJS (suikervrij)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
plattekaastaart suikervrij
0 min
Bekijk recept

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Borreltosti's met oude kaas
35 min-
Bekijk recept
Knapperige toast met rucolaomelet
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept