Notenburgers met Wortelsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Alle ingredienten voor de notenburgers in de aangegeven volgorde in een grote kom doen en goed mengen. Van het mengsel 8 burgers maken. De oven voorverwarmen op 190 graden Celcius (gasstand 5). De burgers op een licht met olie ingevette bakplaat leggen en ze 10 minuten in de oven laten bakken. De burgers daarna omkeren en nog 10 minuten laten bakken tot ze goudbruin zijn. Alle ingredienten voor de saus in de keukenmachine pureren. De saus in een schone pan doen, verwarmen en 1 min. zachtjes laten koken. Tips: De burgers heet serveren met de wortelsaus, nieuwe aardappeltjes en erwtjes. Invriezen: je kan de burgers invriezen en 3 maanden bewaren, maar zorg er wel voor dat je ze apart, of gescheiden door vetvrij papier, invriest.
Voorbereiding
stijd: voorbereiding circa 15 minuten, bereiding 20 minuten. Smakelijk !!! [b]

Notenburgers met Wortelsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taartje van tongscharfilets op spinazie
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Linguine met wortelsaus en geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met mosterd-wortelsaus
Bekijk recept
kabeljauw met wortelsaus
0 min
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met geitenkaas en notenburger
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Notenburgers
20-30 min -
Bekijk recept
Vegetarische Notenburgers
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Notenburgers
0 min
Bekijk recept