notenkoek

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een deeg van de genoemde ingrediënten. Vet de springvorm in. Rol het deeg uit en bekleed er de bodem en de zijkanten van de springvorm mee. Houd genoeg over voor een deksel van deeg op de taart. Verwarm de oven voor op 200 °C Maak de vulling: Verwarm de suiker in een pan met dikke bodem onder voortdurend roeren. Als de suiker is gesmolten en een beetje gekleurd is scheutje voor scheutje de room erbij schenken (het gaat enorm bruisen en klontert eerst, maar als je blijft roeren wordt het een egale caramel). Voeg de noten toe. Schep de vulling in de met deeg beklede springvorm, rol de rest van het deeg uit tot een deksel en leg dat erop, druk de randen aan en prik enkele gaatjes in het deegdeksel. Bak de taart 20-30 minuten (als het deeg goudbruin is, is de taart klaar).

notenkoek is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Montignac Notenkoek
30-60 min -
Bekijk recept
Krokante notenkoek
0 min
Bekijk recept
Oma's notenkoek
0 min
Bekijk recept
Notenkoek 2
0 min
Bekijk recept

Montignac Notenkoek
30-60 min -
Bekijk recept
Krokante notenkoek
0 min
Bekijk recept
Oma's notenkoek
0 min
Bekijk recept
Notenkoek 2
0 min
Bekijk recept