Ongekookte Antwerpse pudding

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eigelen met de suiker op tot een vaste massa. Week de gelatineblaadjes in koud water. Smelt ze vervolgens in een bodempje warm water en voeg ze samen met de Elixir d'Anvers al roerend bij de opgeklopte eigelen. Klop de eiwitten met de suiker tot sneeuw en spatel die dan al roerend onder de samenstelling. Giet de massa in ingeoliede potjes en laat opstijven in de koelkast. Werk af met een toetje room en een aardbei.

Ongekookte Antwerpse pudding is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Gehaktbrood stap-voor-stap
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenbouillon met zuurkool en ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrierijst met kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grand dessert
30 min Nagerecht
Bekijk recept