Oostends vispannetje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

• De visblokjes pocheren in de visfumet tot ze halfgaar zijn. • Voor de vissaus: de boter smelten en de bloem eronder mengen, de visfumet eronder mengen, de witte wijn en room toevoegen, tot de helft inkoken en kruiden met peper en zout. • Van het vuur de gemalen kaas en de garnalen onder de vissaus roeren. • De visblokjes in een vuurvast schoteltje schikken en overgieten met de saus. Er nog wat gemalen kaas over strooien en laten gratineren in een voorverwarmde oven op 200°C. Afwerken met wat gehakte peterselie. • Serveren met stokbrood of puree Tip: Alle vissoorten zijn geschikt voor dit gerecht, kijk dus naar het aanbod in de viswinkel: kabeljauw, koolvis, leng, zeewolf, pladijs, koolvis, poon...

Oostends vispannetje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterraan vispannetje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tongschar op z'n Oostends
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oostends vispannetje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong op z'n Oostends met pommes duchesse
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselgratin Op Z'N Oostends
30-60 min -
Bekijk recept