Oosters Varkenshaasje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de ketjap met honing, tomatenpuree, knoflook, sambal en zout door elkaar. Smeer het vlees hiermee in en laat het ca 30 minuten of langer intrekken. Fruit de ui in de hete boter temper daarna het vuur en braad het vlees rondom aan. Giet 1 dl water, iets meer als het 4 varkenshaasjes zijn, erbij en laat het vlees in de open pan in ca 25 minuten zachtjes gaar sudderen (dan kookt het vocht in). Roer wat over is van de marinade door het stoofvocht. Aangevuld met lekkere frisse ijsbergsla met dressing en gebakken aardappeltjes om je vingers bij af te likken. Het is echt een super lekker gerecht.

Oosters Varkenshaasje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in exotische saus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met oosters gekruide kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept