Oosterse wraps(glutenvrij)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe het boekweitmeel en de bakmix met een snufje zout in een royale beslagkom. Voeg de eieren en de melk toe en roer tot een glad beslag. Laat dit een half uur rusten in de koelkast.
- Kook de wilde rijst en houd deze warm.
- Hak eenderde van het bosje koriander fijn en roer dit door het beslag.
- Bak 4 flensjes in een met maiskiemolie ingevette pan. Houd deze warm.
- Snijd de lente-ui, shii-takes en rode paprika in reepjes en bak ze met de tauge in maiskiemolie beetgaar. Breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de tempeh in blokjes en frituur. Serveer de roergebakken groenten in een gevouwen flensje. Doe de temphe erbij en versier de borden met een paar druppeltjes gembersiroop, ketjap, een paar takjes koriander en de geroosterde sesamzaadjes.
- Opwarmen in een stoompan , koekenpan of magnetron - Lekker in de zomer met een frisse salade..

Oosterse wraps(glutenvrij) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept