Op vel gebakken zeebaars met risotto en een

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak eerst de risotto. Zet de rijst op in de gevogeltebouillon, en laat het geheel uitkoken. Kap er vervolgens de room en de gemalen kaas bij. Roer regelmatig met een houten lepel, tot u een mooie, vaste massa bekomt. De saus nu. Laat 2/3 visfumet en 1/3 Noilly Prat inkoken. Voeg room en currypoeder toe en laat opnieuw inkoken tot de saus dik genoeg is. Slinger nu de zeebaars in een hete pan met olijfolie en boter. Laat de stukjes vis bakken aan de kant met het vel. De bovenkant mag u kruiden met grof zeezout en peper uit de molen. Af en toe omwentelen. Vervolgens mag de vis een viertal minuten de oven in. Prop de risotto in een leuk vormpje, en plaats op het warme bord. Drapeer de currysaus en leg vervolgens het stukje zeebaars langs het risottoschijfje. Bon appetit!

Op vel gebakken zeebaars met risotto en een is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept