Maak eerst de risotto. Zet de rijst op in de gevogeltebouillon, en laat het geheel uitkoken. Kap er vervolgens de room en de gemalen kaas bij. Roer regelmatig met een houten lepel, tot u een mooie, vaste massa bekomt. De saus nu. Laat 2/3 visfumet en 1/3 Noilly Prat inkoken. Voeg room en currypoeder toe en laat opnieuw inkoken tot de saus dik genoeg is. Slinger nu de zeebaars in een hete pan met olijfolie en boter. Laat de stukjes vis bakken aan de kant met het vel. De bovenkant mag u kruiden met grof zeezout en peper uit de molen. Af en toe omwentelen. Vervolgens mag de vis een viertal minuten de oven in. Prop de risotto in een leuk vormpje, en plaats op het warme bord. Drapeer de currysaus en leg vervolgens het stukje zeebaars langs het risottoschijfje. Bon appetit!
Op vel gebakken zeebaars met risotto en een is een recept van Jerryke's Cuisine