Opgeblazen pudding uit de Kempen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 3/4 l melk aan de kook. Los de suiker en de rijstgriesmeel op met de resterende melk. Voeg al roerend toe aan de kokende melk. Laat goed doorkoken. Roer er dan de eigelen één voor één onder. Klopt het eiwit tot sneeuw en meng het onder de pudding. Beboter een vuurvaste schotel en bestrooi de oppervlakte met suiker. Vul de schotel met de samenstelling. Plaats gedurende 20 minuten in een warme oven op 150 graden. Bestrooi na de baktijd met bloemsuiker.

Opgeblazen pudding uit de Kempen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bierpap uit de kempen
Bekijk recept
Advokaat uit de kempen
Bekijk recept
Advokaat uit de kempen
Bekijk recept

Gebraden runderborststuk
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselflappen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Opgeblazen omelet met gerookte zalm
0 min
Bekijk recept
Clowntje Met Ballonenneus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept