Opgevulde kippefilet met een Antwerps accentje

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rozijnen een nacht weken in de Schnapps en de Elixir D’Anvers. Laat de rozijne uitlekken, vang het vocht op. Hak de notenmengeling grof. Doe het kippegehakt in een kom en meng hieronder het ei, de rozijnen, de gehakte noten, paneermeel en wat peper en zout. Plet de kippefilets met een deegrol. Vul de filets en rol ze op. Hou de rolletjes samen met wat keukentouw. Verwarm de oven voor op 200 graden. Braad de opgevulde filets gedurende een uur op 200 graden. Hou de kippefilets warm en giet het braadvet in een pannetje. Voeg hierbij het mengsel van Schnapps en Elixir D’Anvers. Laat even inkoken en voeg de room toe. Indien nodig de saus wat binden met maizena-express. Dien op met kroketjes.

Opgevulde kippefilet met een Antwerps accentje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sinterklaasrecept Speculoosjes Met Speciaal Accentje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
COOLE Fruitige ijsblokjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolseldersoep met truffelroom
0 min
Bekijk recept
Frangipanetaart 2
0 min
Bekijk recept

Opgevulde pijlinktvis met Griekse deegwaren
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
opgevulde paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opgevulde Aardappel Met Garnaal En Radijsjessla
20-30 min -
Bekijk recept
Opgevulde Handschoen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept