Laat de rozijnen een nacht weken in de Schnapps en de Elixir D’Anvers. Laat de rozijne uitlekken, vang het vocht op. Hak de notenmengeling grof. Doe het kippegehakt in een kom en meng hieronder het ei, de rozijnen, de gehakte noten, paneermeel en wat peper en zout. Plet de kippefilets met een deegrol. Vul de filets en rol ze op. Hou de rolletjes samen met wat keukentouw. Verwarm de oven voor op 200 graden. Braad de opgevulde filets gedurende een uur op 200 graden. Hou de kippefilets warm en giet het braadvet in een pannetje. Voeg hierbij het mengsel van Schnapps en Elixir D’Anvers. Laat even inkoken en voeg de room toe. Indien nodig de saus wat binden met maizena-express. Dien op met kroketjes.
Opgevulde kippefilet met een Antwerps accentje is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Sinterklaasrecept Speculoosjes Met Speciaal Accentje