Ossenstaartsoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ossenstaart ontdoen van overtollig vet en schoon wassen. Verhit boter in een grote pan. Voeg ossenstaart, rundvlees, wortel, laurierblad en peterselie toe. Bak totdat de botten lichtbruin zijn.Voeg water of bouillon, zout en de peperkorrels toe. Breng het mengsel aan de kook, temper het vuur en laat het afgedekt 2 tot 3 uur sudderen. Laat het mengsel iets afkoelen en zeef het.Haal het vlees van de botten en doe het terug in de soep. Gooi het afval weg. Voeg uien, selderij, aardappel en gepelde gerst toe. Laat de soep afgedekt nog 30 min. sudderen, tot de groenten en gerst gaar zijn.

Ossenstaartsoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ossenstaartsoep met paddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ossenstaartsoep met paddenstoelen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde ossenstaartsoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept