Ossobuco met zoete wijn en paprika's

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de sinaasappelen met een mes,verwijder het vel en bewaar het vruchtvlees.
- Was de paprika?s en snij ze in stukjes. Hak de sjalotten en de look fijn.
- Fruit in een cocotte de schenkels in een beetje boter en olie,voeg de sjalotten toe,de look,de paprika?s,de kruidnagel,het vruchtvlees,de laurierblaadjes en het basilicum.Kruid met zout en peper. Overgiet met de wijn,voeg eventueel een beetje water bij zodat alles onder staat.Bedek en laat 45 minuten bakken in een matig warme oven. Haal het deksel van de cocotte en laat 15 minuten inkoken.
- Dien dit gerecht op met pasta. tip: - Je kan aan het begin van de kooktijd een blikje ansjovis (in olie) toevoegen.

Ossobuco met zoete wijn en paprika's is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossobuco met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept