Ouderwetse ossestaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dag 1. Gezouten en gepeperde ossestaarten, gesnipperde ui, en de wortel in 60 gr boter mooi bruin bakken. Knoflook toevoegen en even laten meefruiten. Dan de bloem erover en natuurlijk flink roeren. Wijn en bouilon toevoegen terwijl je blijft roeren, maar dat spreekt vanzelf he? In een ovenschotel doen en minstens 2 uur, maar liever nog 3, laten stoven op ong 170 graden celsius. Alles laten afkoelen,. Dag 2 Ossestaart terug in de ovenschaal doen. Vocht zeven, en vet erafhalen. Groentes kunnen al of niet weer terug in de pan. Ik vind het lekker om ze erbij te doen, maar officieel hoort het niet. Ondertussen champignons en bacon fruiten en bij de ossestaart doen. Nog eens 2 uur in de oven bij 180 graden celsius. Lekker met risotto en een frisse groene sla Dit is een recept van Gilhari

Ouderwetse ossestaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde Ossestaart In Bier Met Witte Boontjes
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruine Bonensoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Ossestaartragout
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossestaartsoep
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salomon Engelsmans stap-voor-stap paella
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse kropsla
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
De Ouderwetse Gehaktbal
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse Erwtensoep...
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept