Ovenschotel met andijvie eieren en kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de andijvie met het aanhangend (was)water in maximaal 5 minuten en laat deze dan goed uitlekken. Smelt de boter in de (andijvie)pan en bak hierin het uitje glazig. Voeg de bloem hierbij, goed roeren en even meebakken. Voeg dan de uitgelekte andijvie hierbij, goed roeren en dan snel van warmtebron afhalen. Op smaak maken met peper, zout, nootmuskaat en aromat. Maak de aardappelpuree.Oven voorverwarmen op 250 graden C. Doe in de ingevette ovenschaal eerst de andijvie en dan de aardappelpuree. Maak twee brede kuiltjes in de puree en breek hier in de eieren. Bestrooi de eieren licht met zout. Bestrooi de puree en de eieren met de geraspte kaas. Dan nog +/- 25 minuten in de oven en smullen maar. tip: Je kunt hier nog een gehaktbal met saus bij geven

Ovenschotel met andijvie eieren en kaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept