Snij de kipfilets in blokjes van ongeveer 3 op 3 cm. Kook de pasta gaar in lichtgezouten heet water (kooktijd: zie verpakking). Laat de erwtjes meekoken. Giet af en laat even uitlekken. Smelt de boter in een braadpan. Bak de stukjes kip goudbruin langs alle kanten. Kruid met peper en zout. Voeg de diepgevroren schijfjes champignon toe aan het vlees en kruid met tijm. Bak gedurende 5 min. op een matig vuurtje. Schep de stukjes kip en de groentjes uit de pan in een vuurvaste schotel. Verdeel er de hamstukjes over. Meng de kruidenkaas en de rozijntjes onder het braadvocht. Voeg een beetje bouillon toe indien er te weinig saus is. Meng de warme pasta met erwtjes onder de stukjes kip in de vuurvaste schotel. Giet er de saus ook over. Strooi gemalen kaas over de pastaschotel, dek af en zet nog 15 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C. Tip Als u de schotel op voorhand bereidt, verleng dan de baktijd in de oven met twintig minuten.