Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestooi de vis met peper en zout. Smelt de boter in een koekenpan en bak hierin de vis aan beide kanten ca. 5 minuten. Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes. Verwarm wat olijfolie in een wok en roerbak in ca. 5 minuten de prei en de paprika. Meng de roomkaas met de kookroom. Vet een ovenschaal in, leg de vis op de bodem en schenk er het roommengsel overheen. Verdeel vervolgens de prei over het geheel. Meng de mosterd door de aardappelpuree en schep de puree op de prei. Bestooi de puree met de geraspte kaas en zet de schotel 20 minuten in de voorverwarmde oven totdat de kaas gesmolten en lekker bruin gekleurd is. Tips / Variaties Vervang de prei door wortel Voeg wat Hollanse garnalen toe Voedingswaarden p.p.: 630 kcal 43 g eiwit 34 g vet 39 g koolhydraten