Ovenschotel voor de zaterdag

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en kook ze in 15 minuten net niet gaar. Warm de oven voor op 200° C. Pureer of prak de tomaten met het vocht tot een saus. Verdeel de sardines in stukjes en schep ze door de tomaten. Maak het op smaak met peper, zout en oregano. Strooi de roerbakgroente in een ovenvaste schaal. Snijd de aardappelen in plakken en schik ze op de groente. Verdeel de tomatensaus er over. Laat het gerecht in het midden van de hete oven in ca. 20 minuten gaar worden. per persoon : 395 Kcal

Ovenschotel voor de zaterdag is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lekker Broodje " Zaterdag"
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Vitamientje Weerstandsmix
0-10 min -
Bekijk recept
Zuiglamsbout
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktboterhammen
10-20 min -
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept