Paddestoelen met deegwaren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: - Fruit de schoongemaakte paddestoelen met de gehakte sjalotten aan in de hete boter, leg een deksel op de pan en laat 10 minuten gaarsmoren.
- Kook intussen de volkorendeegwaren gaar in lichtgezouten kokend water, giet af en houd warm.
- Bereid intussen de saus, fruit daarvoor de gehakte ui aan in de boter, bestuif met tarwemeel en roer tot een gladde roux, overgiet met bouillon, room en melk en laat al roerend indikken, breng op smaak met peper en zout en bestrooi met vers gehakte tuinkruiden.
- Verdeel de deegwaren over diepe borden, schep de paddestoelragout erop en overgiet met de saus en serveer meteen. TIP: - Voor de niet-vegetariërs in je familie serveer je er een stukje kipfilet of ander wit vlees erbij.

Paddestoelen met deegwaren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade bécassine
20 min
Bekijk recept
Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met citroen en erwtjes
20 min
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept