Bereiding
Voorbereiding 1. Laat de kippenboutjes en het stoofvlees een 15 min. in de olijfolie sudderen.
2. Haal de kippenboutjes en het stoofvlees er dan uit.
3.Doe de ui in de olie (goed bruin).
4.Daarna de paprika's, look, tomaten (in 4 gesneden)bij.doe de kippenboutjes en het stoofvlees erbij.
5.Voeg dan uw kippenbouillon erbij en laat dit ook 15 minuten sudderen voeg er de saffraan bij.
6. Doe daarna de kabeljauw, en de erwtjes erbij.
7. Daarna de inktvis, mosselen, langoustines, garnalen en de venusschelpen erbij.
8. Goed laten merg sudderen 20 minuten met deksel.
9. Doe er dan de rijst bij en laat dit alles op een zacht vuurtje een 30 min. staan. Indien je een hout of mazoutstoof hebt is het wel ideaal om uw rijst te laten zwellen op de stoof. Af en toe roeren. 10. Als afwerking boven op de paella kun je de citroen ik schijfjes snijden en erop leggen met wat mosselen en langoustines. ALVAST SMAKELIJK !