Paksoi met ei

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
stijd: ca. 30 minuten 235 kcal/990 k| Maak de paksoi schoon. Spoel de stronkjes af, laat ze goed uitlekken en snijs ze in stukken. Pel en snipper de uien. Snijd de pepertjes in de lengte door. Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten. Spoel de halve pepertjes af en snijd ze in piepkleine blokjes. Verhit de olie in de wok en fruit de stukjes ui en Spaanse peper erin. Voeg de paksoi toe. Smoor de groente even en blus haar af met de tomaten de sojasaus en de kokosmelk. Smoor het mengsel 10-15 minuten. Breng alles op smaak met zout en peper. Snijd de goed uitgelekte kwarteleitjes doormidden. Schep de groente op borden en garneer het gerecht met de halve eitjes. weetje: Paksoi is een Chinese groente met ongeveer dezelfde smaak als Chinese kool. De knapperige witte stelen en de frisse blaadjes smaken rauw uitstekend, maar u kunt paksoi ook even blancheren.

Paksoi met ei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept