Paling in 't zure groen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de paling in stukken van 5 cm. Pel de sjalotten en snipper ze fijn. Pel de zilveruitjes. Dat gaat gemakkelijk wanneer u ze 15 seconden in kokend water legt. Fruit de sjalotjes in de olie. Voeg het citroensap, de citroenschil en de uitjes toe. Roerbak gedurende 2 minuten Voeg de paling en 2 glazen wijn toe. Doe de kruiden en de spinazie in een kleine kookpot met de rest van de wijn. Breng het mengsel aan de kook en haal het dan onmiddellijk van het vuur. Giet de kruidensaus bij de paling. Dek af en laat 15 minuten op een zacht vuur stoven. Breng op smaak met peper en zout. Garneer met 2 eetlepels gehakte kervel. Dien warm of koud op.

Paling in 't zure groen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept