Verwarm de oven voor op 200°C. Kruis de velletjes van de tomaten in, dompel ze enkele seconden in kokend water en trek de velletjes eraf. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en het vocht en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de paprika in stukjes. Verhit 25 gram boter in een koekenpan en fruit de ui, knoflook en paprika ca. 5 minuten; roer de wijn erdoor en laat die aan de kook komen. Neem de pan van het vuur en roer de stukjes tomaat, 2 eetlepels peterselie, de oregano en zout en peper naar smaak door de groenten. Bestrooi de visfilets met zout en peper. Vet een lage ovenschaal in met boter en leg de vis erin. Verdeel het groentemengsel erover. Verkruimel de beschuiten boven een kommetje en meng de kaas en de rest van de peterselie erdoor. Strooi het kaasmengsel over de groenten. Zet de schaal in het midden van de oven en laat de vis in ca. 30 minuten gaar worden. Lekker met gebakken aardappelen en een salade.
Pangasius filet met groenten en een kaaskorstje is een recept van Jerryke's Cuisine