Pangasiusfilet met serranoham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de vis in 4 gelijke porties en bestrooi ze met versgemalen peper en zout. Leg een takje rozemarijn op ieder stuk vis. Wikkel elke portie in 2 plakken ham. Druppel de olijfolie erover. Leg de vis met de naad van de ham naar beneden in de ingevette ovenschaal. Laat de vispakketjes in 20 minuten gaar worden in de oven. De ham moet krokant zijn. Lekker met gevulde pasta (bijvoorbeeld perline) met tomatensaus en sperziebonen.

Pangasiusfilet met serranoham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept