Panharing in 't zuur :

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de haringen onder stromend water af. Maak ze droog met keukenpapier en wrijf ze daarna in met zout. Laat ze 15 minuten liggen en wentel ze daarna door de bloem. Schud de overtollige bloem eraf. Verhit 75 gram boter en bak 4 haringen tegelijk aan weerszijden bruin. Neem ze uit de pan en leg ze in een diepe schaal. Voeg de rest van de boter toe en bak de overige haringen bruin. Leg ze eveneens in de schaal. Leg de uiringen bij de haringen en strooi er de mosterdzaadjes en de peperkorrels over. Verdun de azijn met de bronwater en schenk dit over de haringen. De haringen moeten n?t onder staan. Serveertips: Na 48 uur kunnen de haringen uit het vocht worden genomen. Laat ze goed uitlekken en dien ze op als hapje bij de lunch.

Panharing in 't zuur : is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenten met laurier, kruidnagel en peper op zuur
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Panharing In 't Zuur
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept