Papilotje van mosselen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Spoel en kuis de mosselen. De sjalotten fijn snijden en de tomaten grof hakken. Meng de sjalotten en tomaten onder de mosselen en kruid met peper en zout. Sprenkel hier olijfolie over.
- Scheur 16 stuks aluminiumfolie af (groot genoeg) . Giet op de bodem een beetje olie, en verdeel de mosselen in gelijke hoeveelheden. Maak pakjes en zet die op de barbecue. Na een tiental minuten zijn ze gereed.
- Plaats de pakjes op het bord, laat dat alles vergezeld gaan van een goede frisse witte wijn en wat ciabatta en gegarandeerd voelt u zich meteen opgenomen in een zuiderse sfeer.

Papilotje van mosselen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept