Paprika gevuld met gehakt en feta

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200?C Halveer de paprika en verwijder de zaadjes Kook de paprikahelften in ruim water in +/- 5 minuten beetgaar Bak het gehakt in een droge koekenpan al omscheppend rul Pel en snipper het sjalotje Snijd de bleekselderij in blokjes Schep de sjalot, de bleekselderij en de Provençaalse kruiden door het gehakt en pers het teentje knoflook erboven uit Laat het geheel nog +/- 3 minuten sudderen Voeg naar smaak zout en peper toe Laat de paprikahelften uitlekken of dep ze droog Zet ze naast elkaar in een passende ovenschaal en schep het gehaktmengsel erin Snijd de tomaat in plakjes en verdeel ze over de paprika's Snijd de feta in blokjes en strooi die over de tomaat Bak de paprika's +/- 15 minuten in de oven tot de feta begint te kleuren Lekker met aardappelpuree met bosui

Paprika gevuld met gehakt en feta is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept