Paprika met ansjovis

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor in 10 minuten op 200 graden Celsius. Rooster de paprika's circa 20 minuten in het midden van de oven. Leg ze in een schaal, dek deze af en laat de paprika's nog circa 10 minuten staan. Snijd elke paprika in vieren, trek het velletje eraf en verwijder de zaadlijsten. Leg ze naast elkaar op een platte schaal. Pel de teentjes knoflook en snijd ze in flinterdunne schijfjes. Hak de ansjovisfilets en kappertjes fijn. Verdeel de ansjovis, kappertjes, knoflook en oregano over de paprika. Druppel de olijfolie erover. Laat de paprika circa twee uur staan, zodat de smaken in kunnen trekken. Lekker met ciabatta.

Paprika met ansjovis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept