Voorbereiding : Verwarm de oven voor op 175°C. Halveer de paprika's en verwijder de zaadbol en lijsten. Leg de paprikahelften, met het snijvlak naar beneden, op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze ca. 20 min. in het midden van de oven tot de velletjes zwarte blazen hebben. Laat de paprika's in een afgesloten diepvrieszak afkoelen en trek dan de velletjes eraf. Snijd de helften in de lengte dormidden. Pureer de quorn met de dooiers, de creme fraiche en de olie in een foodprocessor. Schep de basilicum door de puree en voeg naar smaak peper en zout toe. Vet een kleine glazen cakevorm ( inhoud ca.2 l ) in. Leg twee stukken paprika op de bodem en strijk 1/3 van het quornmengsel erover uit. Verdeel hierover om en om lagen paprika en lagen quorn; de laatste laag bestaat uit paprika. Druk het geheel goed aan. Zet de vorm in een braadslede met een laag kokend water en zet het geheel in het midden van de oven. Laat de terrine in ca. 25 min. gaar worden. Laat hem in de vorm afkoelen. Snijd de terrine in plakken, leg die op de borden en garneer met rucola. Lekker met aardappelschijfjes uit de oven. (2 opscheplepels per persoon) en bleekselderij.