Paprikarelish

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder zaad en zaadlijsten van de paprika en snijd deze in stukjes. Pel de uien en hak ze grof. Verhit de olie in een grote pan (geen aluminium) en fruit hierin de groenten even aan; laat het niet bruin worden. Voeg wijn, suiker en zout toe en laat het een half uurtje pruttelen. Meng in een kommetje azijn met paprikapoeder en kerrie en voeg dit met de peperkorrels aan het groentemengsel toe. Laat het geheel nog 10 minuten pruttelen tot de relish dik wordt. Doe de relish over in goed schoongemaakte potten en sluit ze luchtdicht af. Laat de potten afkoelen en zet ze dan in de koelkast. Je kan ze zo zeker 6 weken bewaren. Deze relish is het lekkerst als je hem voor gebruik eerst een paar dagen laat staan.

Paprikarelish is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Stamppot fris&eacute esla met paprikarelish
0 min
Bekijk recept
Paprikarelish
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikarelish
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Stamppot van frisee-sla met paprikarelish
Bekijk recept

Stamppot fris&eacute esla met paprikarelish
0 min
Bekijk recept
Paprikarelish
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikarelish
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Stamppot van frisee-sla met paprikarelish
Bekijk recept