Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Schil de bananen en mango en prak ze fijn. Hak de macademianoten fijn. Rasp de citroen en pers hem uit. Klop de boter met de suiker en het zout tot een romige massa. Voeg één voor één de eieren toe en klop tot ze goed zijn opgenomen. Meng het fruit met het citroenrasp en 1 eetlepels sap door het beslag. Meng de bloem met het bakpoeder, zure room en noten door het beslag en klop goed door. Vet een tulbandvorm in en schep het beslag erin. Bak de paradise cake in ca. 1 uur goudbruin en gaar. Laat hem ca. 2 minuten afkoelen in de vorm voordat je hem stort op een taartrooster. Topping voor Paradise Cake 100 gram verse roomkaas 1 el citroensap 1.25 dl slagroom 50 gram ongezouten macademianoten Roer de roomkaas met behulp van een spatel glad met het citroensap. Hak de macademianoten grof. Klop de slagroom bijna stijf en meng hem beetje voor beetje door het roomkaasmengsel. Verdeel de topping over de afgekoelde cake en bestrooi met de macademianoten.