- Wikkel de spekreepjes telkens rond 5 à 7 lange diepgevroren boontjes.
- Pers het sap uit de mandarijntjes, maar snij het laatste in plakjes voor versiering. - Smeer een ovenschotel in met olijfolie, schik er de diepgevroren parelhoenfilets in en bestrijk ze met het honingmengsel. Bak gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C. Draai om en bestrijk nu de andere kant met de rest van het honingmengsel. Laat nog 15 minuten bakken.
- Verhit de boter in een brede pan en leg er de spekbonenrolletjes naast elkaar in. Bestrooi met tij en laat 5 minuten bakken ( af en toe omdraaien) - Verwarm het mandarijntjessap met het gezeefde braadvocht van de parelhoen, kruid met peper en zout en bind met sausbinder.
- Schep wat saus op elk bord, leg er een parelhoenfilet op en twee spekbonenrolletjes, versier met fijngesnipperde peterselie en mandarijnschijfjes. Serveer met rösti."}}