Parmaham met vijgen en balsamicodressing

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet elke vijg rechtop. Kerf de vijgen vanaf de bovenkant kruislings in en vouw ze open. Bestrijk ze met balsamicoazijn en olijfolie. Leg 3 plakken parmaham op elk bord en zet er een vijg bovenop. Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Bedruppel met extra vergine olijfolie en garneer met een ruime hoeveelheid gekneusde peperkorrels.

Parmaham met vijgen en balsamicodressing is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept