Pasta “Crudaiola”

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tomaatjes in kwarten en de olijven en basilicumblaadjes in kleine stukjes. Doe dit alles in een ruime kom/schaal. Meng de pijnboompitten en de tonijn en parmezaanse kaasschilfers er ook door. Kook de spaghetti 'al dente' gaar in ruim water met zout. Afgieten en warm erdoorheen roeren. Op smaak brengen met olijfolie, peper, ansjovis (in kleine stukjes) en meer geraspte parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Pasta “Crudaiola” is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept