Pasta alla carbonara :

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Snij de spek klein, en bak ze uit in een koekepan zonder boter op een laag vuur. Als het spek bijna klaar is, laat dan even de fijngesneden teen knoflook meebakken. Voeg de room toe en breng het geheel aan de kook. Even vijf minuten laten koken tot het een dikkere substantie wordt, en dan het vuur uit en een kwartiertje laten staan. In de tussentijd kook je de pasta. Als de pasta gaar en afgegoten is, meng je het spekmengsel er direkt door heen. Het ei scheiden en het eigeel door de pasta roeren. De pasta op smaak brengen met peper. Direkt opdienen en serveren met parmezaanse kaas.

Pasta alla carbonara : is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept