Pasta e patate

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Stoof de fijngesneden ui in olijfolie. Voeg vervolgens de tomaten en een snuifje peper en zout toe. Goed roeren. Voeg de aardappelblokjes toe en giet er water bovenop tot de aardappelen helemaal bedekt zijn. Laat het geheel koken op een zacht vuurtje tot de aardappelblokjes gaar zijn. De saus is klaar. Kook de pasta in gezouten water. Verdeel over 4 borden. Serveer met de aardappelsaus en parmezaanse kaas.

Pasta e patate is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept