Laat het eekhoorntjesbrood een halfuurtje weken in heet water. Spoel af onder de kraan. Snipper de ui fijn. Snij de tomaten in partjes. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en laat er de ui even in stoven (niet laten kleuren). Voeg de tomaten en de diepgevroren paprikasnippers toe en laat even meestoven. Dek af en laat zachtjes sudderen gedurende +- 15 min. Mix fijn. Verhit intussen de andere eetl. olijfolie in een braadpan en doe er de diepgevroren quorn in. Laat al roerend even bakken. Doe er het eekhoorntjesbrood bij en laat al roerend 3 à 5 min. zachtjes stoven. Voeg dit bij de paprikasaus. Breng op smaak met paprikapoeder, cayennepeper, peper en zout. Werk af met de gesnipperde basilicumblaadjes. Kook ondertussen de farfalle in 4 l lichtgezouten water. Giet af en meng er de saus onder. Dien onmiddellijk op.
Pasta in vegetarische paprikasaus met eekhoorntjes is een recept van Jerryke's Cuisine