Pasta met eieren en champignons

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pasta: breng een grote pan water met de olie aan de kook. Kook de macaroni met ui in 8-10 min. 'al dente'. Afgieten, afspoelen met warm water en weer afgieten. - Saus: smelt boter in een pan. Voeg bloem toe en roer 1-2 min. Melk erbij doen en al roerend aan de kook brengen. Roer peper en kaas erdoor en laat 1-2 min. sudderen tot de kaas smelt. Bak snel de champignons in een klein beetje boter zacht. Roer afgegoten macaroni en ui met champignons door de saus. - Schep de helft van de macaroni en ui in een ingevette lage ovenschaal. De eieren overlangs halveren er op de macaroni schikken, met de snijkant naar beneden. Bedekken met de resterende macaroni.
- Roer het broodkruim goed door de gesmolten boter. Over de macaroni strooien. In de oven ca. 15 min. op 190°C bakken tot alles door en door heet is. TIP: - In plaats van cayennepeper kunt u chilipoeder gebruiken.

Pasta met eieren en champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept