Leg het vanillestokje op een snijplank en snijd het open met een keukenmesje. Schraap de vanille eruit en zet opzij. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Verwarm in een pot de karnemelk met de poedersuiker en de vanille. Let op: het mag niet koken. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze, al roerend met een houten spatel, op in de warme karnemelk tot ze helemaal gesmolten zijn. Hou apart. Giet de yoghurt in een mengkom. Giet het warme karnemelkmengsel erover en meng goed. Bestrijk de wanden van muffinvorm lichtjes met olie aan de hand van een kwastje. Giet het mengsel erin. Zet in de koelkast en laat minstens 4 uur opstijven. Haal de pannacotta uit de vorm. Verdeel over de borden en garneer met frambozen en muntblaadjes. Tip: Bereid de pannacotta de avond tevoren om tijd uit te sparen. Met dank aan Weight Watchers België en Marie-Claire Quittelier.Dit recept is ook terug te vinden in haar bekroonde kookboek 'Smaak en evenwicht: zo makkelijk'.