Papaja en meloen met parmaham

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de papaja en snijd in schijven. Besprenkel de papajaschijven en de meloenschijven met het citroensap. Schik de ham en het fruit op twee borden. Zet minstens een halfuur in de koelkast. Schik dan alles mooi op een bedje van sla en serveer dan.

Papaja en meloen met parmaham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Exotisch fruitsorbetijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tonijn, exotische salsa
Hoofdgerecht
Bekijk recept