Puddingtaart zonder oven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de melk aan de kook en voeg de puddingpoeder toe. Bedek de taartbodem met een dun laagje pudding en druk er beschuiten in. Besmeer deze laag vervolgens met jam. Breng opnieuw een laagje pudding aan, druk beschuiten erin en besmeer de laag weer met jam. Strijk de rest van de pudding over de jamlaag. Zet de taart ongeveer 24 uur in de koelkast. Bestrijk de taart daarna royaal met advocaat. Doe bij de slagroom eveneens een scheut advocaat en een lepel suiker en klop dit stijf. Garneer de taart met toefjes slagroom en bestrooi hem met chocoladevlokken. Tip: in plaats van advocaat kunnen ook aardbeien of diverse andere vruchten worden gebruikt. U kunt de beschuiten eventueel besprenkelen met rum of iets dergelijks; de bereidingstijd is dan korter.''

Puddingtaart zonder oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bosvruchten puddingtaart
60 min + 2 uur wachten + 25 oventijd -
Bekijk recept
Sticky toffee puddingtaart
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Puddingtaart
105 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart
0 min
Bekijk recept