Puree van aubergine met komijn

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 250° (gasoven 8). Was de aubergines en doorprik ze enkele keren met een vork. Zet ze een twintigtal minuten in de oven tot de schil zwart is. Haal de schil eraf. Doe het vruchtvlees in een blender en voeg de olijfolie en het komijnpoeder toe. Breng op smaak met peper en zout. Mix alles tot een mooi glad mengsel. Giet de puree in een pan, voeg de rozemarijn toe en warm nog even op op een zacht vuurtje.

Puree van aubergine met komijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept