Provençaalse mosselen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Hak de uien, snijd de venkelknol in schijven, de wortel en de peperoni in dobbelsteentjes en pers het teentje knoflook uit - Fruit alle groenten in hete olie.
- Blus met de wijn. Breng het groentenat met zout en peper op smaak - Voeg de mosselen toe, en vul met zo veel water op dat ze tot helft in het vocht liggen.
- Kook de mosselen tot de schelpen open staan.
- Bestrooi het gerecht met peterselie en dien het op.

Provençaalse mosselen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept