Provençaalse Schotel

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de bleekselderij en de paprika's schoon en snij deze in stukjes. Roerbak de bleekselderij ongeveer 1 minuut in olie en voeg dan de paprika's, de gehakte noten, de artisjokken en de kruiden toe. Laat het geheel nog 1 à 2 minuten smoren. Serveren met bulgur, quinoa of rijst naar keuze.

Provençaalse Schotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept