Provençaalse tomatensalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snipper de sjalot en snijd de tomaten in blokjes. Maak het blikje ma?skorrels open en laat de ma?s uitlekken in een vergiet.
- Meng in een kommetje een eetlepel olijfolie met een eetlepel azijn. Peper en zout erbij en snufje dille en snufje dragon (pas op met de dragon, die heeft een uitgesproken smaak).
- Roer de ui en een eetlepel pijnboompitten door het mengsel.
- Voeg de uitgelekte ma?s toe en als laatste de tomaat.
- Schep de salade voorzichtig maar grondig om en laat hem ongeveer tien minuten staan zodat de dressing nog wat kan intrekken.
- Lekker met warm (Italiaans) stokbrood en kruidenboter. Of met pasta.

Provençaalse tomatensalade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept