Profiterolles met chocolade

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de banketbakkersroom: Breek de maiszetmeel in 1 dl melk. Breng 4 dl melk met vanillesuiker aan de kook. Klop in een mengkom de eierdooiers met de suiker op en roer er maiszetmeel in op. Giet deze compositie bij de kokende melk en laat alles doorkoken. Koel af. Voor de chocoladesaus: Warm samen room, melk en suiker op. Neem de pan van het vuur en laat er de chocolade in smelten. Roer alles glad en zef het geheel. Maak onderaan in de Pidy Profiterolles een klein gaatje en vul ze met behulp van een spuitzak op met banketbakkersroom. Plaats ze op elkaar en giet er chocoladesaus over.

Profiterolles met chocolade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Profiterolles gevuld met pecan-karamelijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Profiterolles van brie
0 min
Bekijk recept