Prosecco-Zabaione

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De eidooier en de suiker tot een creme roeren. Prosecco toevoegen en in heet waterbad kloppen tot er een dikke schuimmassa ontstaat. Prosecco-schuim uit het waterbad nemen en doorgaan met kloppen tot de creme koud is. Voorzichtig met creme double vermengen.
- Druiven wassen, drogen en halveren. Eventueel de pitten met een theelepel verwijderen. Druiven in een dessertschaal geven.
- De Prosecco-zabaione over de druiven geven en meteen serveren.

Prosecco-Zabaione is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zabaione
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zabaione Freddo Met Champagne
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zabaione Con Fiche
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Zabaione
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept
Hugo
10 min Snack
Bekijk recept
Gingersgroppino
5 min
Bekijk recept
Valentijnsontbijt met prosecco
15 min + 20 oventijd-
Bekijk recept