Provençaalse aardappeltaart en haricoverts

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de aardappelen in plakjes en blancheer ze.
- Maak van de melk en de ei en de kruiden een papje.
- Snijd de tomaten in plakken en snijd de ui in ringen.
- Neem een ovenschotel en vet deze in. Leg eerst een laagje aardappelen in de vorm en daarna de ui en de tomaat herhaal dit tot alles op is en giet het papje erover heen doe het in de oven en bak het op 170 graden in 20 minuten gaar.
- Blancheer de haricotverts in 7 minuten gaar. Leg de haricotverts als een klok op het bord doe daarop de aardappeltaart en daarop de varkenshaas. Dit is ook lekker met rundvlees

Provençaalse aardappeltaart en haricoverts is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Provencaalse Aardappeltaart En Haricoverts Met Een Varkensha
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Zalmvisjes In Bladerdeeg
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geschnatzeltes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept