Pompoenschotel met geitenkaas

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pompoen schillen, pitten en zaadlijsten verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In pan met dikke bodem ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Pompoen, courgette, kikkererwten, tomatenblokjes, komijn, cayennepeper en kaneelstokje toevoegen. Geheel goed omscheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Met deksel op pan gerecht zachtjes laten stoven tot pompoen zacht is; af en toe omscheppen. Eventueel scheutje water toevoegen als de pompoenschotel te droog dreigt te worden. Gerecht in schaal scheppen. Geitenkaas erover strooien. Tip: Kikkererwten zijn peulvruchten die de aardappelcomponent in een maaltijd kunnen vervangen. Maar vergeleken met aardappels (of rijst of pasta) geven ze langer een gevoel van verzadiging.

Pompoenschotel met geitenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoenschotel met geitenkaas
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenschotel Met Geitenkaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenschotel Met Zwarte Bonen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenschotel Met Lamsgehakt En Feta
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept