Pompoensoep met hazelnoten

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de bolkjes gesneden pompoen zacht koken in licht gezouten water Mix de soep Voeg het groentenbouillonextract of zeezout, de grofgehakte hazelnoten, de room en de kummelzaadjes toe. Versier met peterselie en serveer. Tips: Dit is een voedende en verwarmende soep voor de nazomer en de herfst. De zachte zoete smaak ondersteunt de werking van de pancreas, milt en maag. Zoete pompoenen kunnen op uiteenlopende wijze worden gebruikt: gestoomd of gebakken of in de soep, puree, gratin, taart of pudding. De kummelzaadjes kunnen worden vervangen door komijnzaadjes en eventueel ook door zwarte peper.

Pompoensoep met hazelnoten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept